Професионален монтаж на електрическо табло с автоматични предпазители в апартамент

Смяната на електрическо табло с автоматични предпазители беше наложителна поради сериозни гречки и пропуски допуснати при монтажа от фирмата извършвала интериорен ремонт в жилището. Ето някои грешки и неща които подобрихме:

 

1. **Безопасност:** Електрическата инсталация беше разпределена неправилно в двете електрически табла.

 

2. **Некачествени връзки:** Кабелите в старото електрическо табло не бяха добре подготвени за свързване , което от своя страна е предпоставка за нагар или стопяване на предпазител или изолация на електрически кабел

3. **Претоварване на системата:** Сеченията на електрическите кабели не бяха съонразени със мощностите на консуматорите които ще захранват и бяха захранени към апаратура която не съответства на товара който може да понесе съответният токов кръг. Което от своя страна може да доведе до пожар.

 

4. **Неправилно свързване към нула и земно:** Объркани излази на електрическата инсталация и неправилно подготвени накрайници на електрическите кабели.

5. **Дефектнотокови защити:** Неправилно подбрани и опроводени, захранващи токови кръгове които при бъдещ товар дефектнотоковите защите ще изключати ще спре тока на съответните контакти и уреди.

 

 

6. **Монтаж на електрически табла за вграждане:** Монтажът на кутийте е извършен изключително не професионално като самите конзоли / кутии бяха фиксирани накриво и неравно на стената.

7. **Използване на неадекватни материали:** Апаратурата като предпазители и дефектнотокови защити не беше правилно подбрана и различна по предназначение. Имаше монтирани товарови прекъсвачи на токови кръгове като бойлер и пералня. Амперажът на останалите предпазители абсолютно не беше изчислен според мощностите на уредите и сечението на електрическите кабели.

8. **Монтиране на 2 табла :** Монтажът на две електрически табла в това жилище е бил непрофесионален поради факта че след това бяха останали много свободни зони и отворени дупки. Двете електрически табла ги събрахме спокойно в едно което освен че имаше по добър визуален и естетически вид спести и допълнителни средства на клиента ни.

 

Ако имате нужда от подмяна на вашето ел. табло,  винаги може да се доверите на наш професионален електротехник, за да се гарантира правилният монтаж и електробезопасност на вашето електрическо табло. Телефон за връзка 0876 733 901   или да ни пишете на някой от имейлите ни: КОНТАКТИ С ЕЛЕКТРО УСЛУГИ СОФИЯ

Visited 8 times, 5 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *