Качествени електро услуги в София

Ние предлагаме професионални електро услуги в София и околностите. Нашите електротехници са висококвалифицирани и могат да ви помогнат с всякакви електро проблеми – от монтаж на електрически инсталации до ремонт на електроуреди. Свържете се с нас днес и се възползвайте от нашата бърза и надеждна услуга.

electrician, electric, electricity-2755688.jpg
0
5/5
2,148 Ratings
Google Reviews
A+
5/5
125 Student Reviews
BBB Rating

Повече от 12 356 клиента се довериха на нашите електро услуги в София

Опитни електротехници готови да ви помогнат

electrician, electric, electricity-2755683.jpg

Сертифицирани електротехници

Разгледайте наши извършени електро услуги

Ние предоставяме висококачествени електро услуги за всички видове обекти – домове, офиси, магазини, заведения и други. Нашите електротехници имат голям опит в монтажа, ремонта и поддръжката на електрически инсталации. Ние гарантираме бърза и надеждна услуга, която ще отговори на вашите нужди. Свържете се с нас днес и наш електротехник е се погрижи за вас.

Квалифицирани електротехници за София и региона

Електро Услуги в София

ел. изграждане

Изграждане на ел инсталация

Изграждането на ел. Инсталация, включва правилно проектиране на нужната ел инсталация, според възможностите на предоставената мощност от енергото и нуждите на клиента. Наложително е опитен електротехник да съобрази съществуващата архитектура на обекта при липса на съществуващи проекти. Да се изгради новата ел инсталация според всички изисквания за безопасност и технически нормативи.
Ние всекидневно се сблъскваме с откриване и отстраняване на съществуващи нови и стари ел инсталации. Изготвяме проекти и можем да консултираме наши клиентите за пропуснати полезни допълнения по техните проекти и да отговорим на всички техни въпроси.

При изграждане на електрическа инсталация се полагат на електрически кабели, копаене на канали, монтаж и свързване на разклонителни кутии, монтаж на конзоли.
Ние можем без проблем да отреагираме в най-кратък срок като ви предоставим един отличен продукт, който да ви осигури спокойствие за години напред.

remont na el instalaciq

Ремонт на ел инсталация

Ремонт на електрическа инсталация включва отстраняване на повреди и грешки възникнали по време на направа на ел инсталацията или в следствие на амортизация.

Дългата експлоатация на една електрическа мрежа налага в един момент профилактика или основен ремонт на електрическите кабели или електрически връзки. При ремонт на ел инсталация проблемите които са най-срещани са :

Изгоряла изолация в следствие на което има закъсяли кабели и жилището е останало без ток
Изолация на електрическите кабели която се е напукала от старост и е опасна
Разклонителни кутии които в следствие на годините и експлоатацията са нагорели и няма контакт между жилата
Прекъснати или наранени електрически кабели в следствие на съпътстващи монтажи по стени
Неправилно изчисление на сечението на електрическите кабели според консуматорите за които са предназначени
Изгорели или напълно прекъснали жила на електрически кабели в гофрирани тръби

Ремонт на стара или нова ел инсталация изисква опитен електротехник който да може да предвиди много евентуални причини за произлязлата авария. Причините понякога са трудни за локализиране невидими на пръв поглед, и непосилни за някой електротехник, който е без опит.

интернет инсталация

Изграждане на слаботокови инсталации

Изграждане на слаботокови ел. Инсталации. Това включва структурно окабеляване, видеонаблюдение.

монтаж на ел табло

Монтаж и ремонт на електрически табла

Монтаж и ремонт на електрически табла. Това включва доставка и монтаж на качествено ел табло с качествени автоматични предпазители. Настройка на чувствителна апаратура за допълнителна защита от токови удари и аномалии във входящото напрежение, предпазващо от изгаряне на електрически уреди.

electrician, electric, electricity-1080570.jpg

Прозвъняване на нови и стари електрически инсталации

Откриване на повреди и грешки. Проверка за надеждност и спазени нормативи при изграждането на ел инсталацията.

Консултация с електротехник

Консултиране с електротехник и проектиране на всички нужни токови кръгове, мощности, нужни сечения на електрическите кабели, кабели според предназначение и околна среда. 

Свързване на електрически уреди

Свързване на електрически уреди, като бойлер, печки, фурни, котлони и други.

Монтаж на осветителни тела

Монтаж на осветителни тела, това включва монтаж на аплици, полилеи, лед осветителни тела, монтаж прожектори, осветителни тела за растерни тавани и гипсокартон. Оразмеряване на тавани и разпробиване на отвори за монтаж на лунички и техния монтаж.

Монтаж на ключове и контакти

Нашите добри електротехници без никакви проблеми бързо, чисто и професионално могат да извършат монтаж на вашите контакти и ключове за осветление. Монтаж и свързване на бойлерно табло. Монтаж на смарт ключове, безжични ключове за осветление.

Скрити LED осветления

Изграждане и монтаж на скрито LED осветление по таван, гардероби и кухненски шкафове.

Монтаж на фотоклетки и фотосензори

Монтаж на всякакъв вид сензори за движение управляващи осветления по жилищни и индустриални сгради, фотоклетки автоматично включващи и изключващи осветлението на лампи, прожектори и други.

Захранване на нови партиди

Изграждане на електрическо трасе по въздух или под земя. Доставка и монтаж на нужните крепежи и електрически кабели. Присъединяване на електрическите кабели към електрическото табло на клиента.   

Visited 30 times, 5 visit(s) today